handbaby946x400 ooievaar

Welkom

Tineke
             Tineke De Backer

Ben je zwanger en/of kersverse moeder en op zoek naar verloskundige en/of lactatiekundige begeleiding waarbij jij en je gezin centraal staan, dan is Ooievaar Ede de praktijk voor jou. In Ooievaar Ede wordt de begeleiding op jouw wensen afgestemd. Ooievaar Ede biedt zorg in de zwangerschap, tijdens de baring, het kraambed en bij (borst)voedingsproblemen. Je bent van harte welkom!

In Ooievaar Ede is er ook mogelijkheid tot preconceptiezorg, worden er voorlichtingsavonden gehouden en er is een echo-apparaat aanwezig.

Ooievaar Ede is een caseload verloskundige praktijk en een lactatiekundige praktijk waarin respect, warme aandacht, continuïteit in de begeleiding en kwaliteit van de zorg voor moeder, kind en het gezin voorop staan. 

In Ooievaar Ede werkt Tineke De Backer; zij is verloskundige, lactatiekundige IBCLC en verloskundig basisechoscopiste. Zij heeft jarenlange ervaring. Met veel enthousiasme en betrokkenheid zet zij haar ervaring en kunde nog steeds graag in om jou te begeleiden in deze mooie, soms moeilijke maar vooral bijzondere fasen in jouw leven. 

De ooievaar staat symbool voor 'brenger van geluk'.

De praktijk is gevestigd op: Telefoonweg 13, 6712 GA Ede

Praktijktelefoonnummer: 06-570 474 07|Verloskundig spoednummer: 06-570 489 49

Facebook: Ooievaar Ede 

Nieuws

Van maandag 15 april 2019 tot vrijdag 26 april 2019 zal de Japanse collega Miyuki in het kader van de Summerschool meelopen in de Ooievaar. Cliënten kunnen ervoor kiezen of ze Miyuki wel of niet bij hun consult, baring of kraamvisite aanwezig willen laten zijn. Meer informatie over de Summerschool van de KNOV is te vinden op de volgende link  Summerschool 2019

Wij respecteren uw privacy. Wij houden ons als vanzelfsprekend aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de daaruit voortvloeiende regelgeving. Meer informatie vind je onder het kopje 'Info'.